tisdag, september 27, 2011

Mallaching som konditor!

Neerå lugn.. men ibland får jag såna där "tvångsprojekt". 

Tittade mycket på TLC's Cake boss medan jag ammade (i soffan på natten). Jag blev bara tvungen att testa göra en sån tårta med sugarpaste å grejjer. Eftersom jag aldrig kan sluta tänka på det förrän jag har prövat så passade det ju bra att göra en till mamma i födelsedagspresent. Rekommenderas! Jättekul att jobba med, gillar inte alls marsipan. 

Såhär blev det:


Färgade en liten klutt sugarpaste med gul och röd karamellfärg från ica.
       

måndag, september 26, 2011

Efterlysning

Tapeten "Fabler" från Åhlens

Jag ska tapetsera en liten vägg i J´s rum, har kollat runt som en galning på tapeter och inte hittat nåt... Men! Så hittade jag den här tygsnutten i gömmorna, och kom ihåg att den fanns ju som tapet! 
Nu går det inte med nån annan tapet... ni vet hur det är... om jag så ska rita ut den själv! (ne skoja bara...)
Finns det nån med stort hjärta som har en rulle liggandes och som kan tänka sig att sälja till mig??? Tygvarianten går också bra, men helst tapet.

Spam

 Konstigt?!
Ni som hann läsa "mitt" förra inlägg blev nog lite förvånade... 
Jag har nämligen lagt in så att jag kan blogga direkt från mejlen. Med den påföljd, att när det kommer såna där konstiga skickavidareavsigsjälvmejl så hamnar det här med. Tokigt!


 Ialla fall, tänkte visa lekmattan som jag började med till stora J men som jag blev klar med preeecis lagom till att I började krypa... som synes så används den inte flitigt direkt. Ja så kan det gå. 


Vaxduk på undersidan så att den ska gå att ha ute på altanen eller till och med på gräset. Till vilken nytta?! Men jag är inte bitter ;)