söndag, mars 07, 2010

Ojj vilken lång paus det blev...

Mycket lite sytt än... Finns det nån som fortfarande läser min blogg blir jag förvånad. Men jag har inte slutat... Ibland blir det bara annat som kommer ivägen :)
Fixa lite i huset, jobba, va sjuk (dagisbaciller) osv... Det är sånt som hinns med just nu :) Men lite har det blivit, bilder på det kommer snart. Men nu, ett hemmahos reportage!


Dessa 2 övre bilder är tagna utav mäklaren innan vi flyttade in.Målad vägg i hallen, prydd av en tavellist från Rusta med en sparuggla i gummi från Village och en tavla klädd med tapetprov från Måleributiken.Köksfläkten är gammal och udda men den funkar bra så den blir kvar ett tag till.


Pall i barnrummet, decopagad med presentpapper från Lagerhouse.
Fick en Ugglelampa av min kära make i födelsedagspresent.Matplats i köket i blandad stil :)Tvrum.Här käkar vi med gäster.UFO-Byrå i syrummet som pimpats med helt underbar tapet som jag köpt av Bortbytingen.Syrummet har på sista tiden börjat bli beboeligt så det kanske medför lite mer sytt snart :) Hoppas, hoppas!
Ni som ändå kikar in kan väl va duktiga på att skriva kommentarer så jag känner att jag har nån att blogga för fortfarande ;)
//Malla

13 kommentarer:

 1. Klart du har nån att blogga för :-D trevligt hus och härligt med de stora barnporträtten.

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka! Lite snöskottning kanske du också "fördrivit" tiden med?

  SvaraRadera
 3. Guud så kul att du är på G :) Ska bli spännande att se vad du ska skapa framöver, du syr supersnygga saker!

  SvaraRadera
 4. så där ja! äntligen ett litet inlägg ;) Otroligt snygg ugglelampa...

  SvaraRadera
 5. Vi har likadan fläkt :-) Åh, wow vad mycket tyg du har att sy finfina saker av, ser fram emot att se vad du hittar på.

  SvaraRadera
 6. är nog kvar, vi ger inte upp i första taget!!! fint hus!

  SvaraRadera
 7. Har ju väntat på ett inlägg från dig:)
  Va fint ni har fått till det i huset! Kanske att jag nån dag tar mig förbi och hälsar på :)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Åh, så fint ni har det! Fläkten är ju helt underbar! Med lite tur kan det räcka att byta "innanmätet" när den inte funkar så bra längre.

  SvaraRadera
 9. Fick en tack-hälsning av min kompis. Hon tyckte Bodyn var fin och den skulle användas flitigt!! :)

  Kram kram

  SvaraRadera
 10. Tack för besöket! Jag fastande (såklart) framför tyghyllan. Åh vad mycket trevligt att titta på och klappa på de gånger när man inte har tiden/orken att sy.

  SvaraRadera
 11. SÅ roligt att du börjat updatera igen och ni ser ut att ha det riktigt mysigt hemma! :) Bara fortsätta med mkt bilder och updateringar nu.. Kram!

  SvaraRadera
 12. Å vad roligt att du örkar skriv i bloggen otroligt roligt. // Inger

  SvaraRadera
 13. Hej! Kul att du är tillbaka, jag har fortsatt att titta in då och då trots den långa pausen =) Ska bli så kul att komma till Piteå så jag får se allt på riktigt, men ni verkar ju ha jättefint. Många fina ugglor! Och vad Jakob har vuxit. Vi hörs!

  SvaraRadera

Tack söta du!