lördag, november 05, 2011

Nytt i shoppen, äntligen!


Heeelt otroligt va lite tid man har för sånt här nu för tiden! Sorgligt på sitt sätt men det är ju ändå livet jag håller på med så... ja kan sitta här å klottra sen! Glöm inte att lämna kommentarer så att jag vet att det finns nån att klottra för. Snälla?

19 kommentarer:

 1. Är inne och läser direkt du lagt ut något nytt :) Vilka härliga färger det var!

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag behöver minst tre fodral. Finns det chans att välja tyg?

  SvaraRadera
 3. Såg ditt "nick" i en bloggkommentar och tyckte att jag kände igen det på något sätt. I somras var jag på kupan för att hitta lite roliga tyger att sy av. Hittade en tunika som jag tyckte hade lite skojjigt retrotyg. Jag tog hem den, slaktade den och sydde en mössa och ett par shorts till min dotter. Det var då jag såg den lilla "tag:en" där det stod Mallaching.
  Så, jag har nog slaktat en av dina tunikor tror jag :P

  SvaraRadera
 4. Haha kan det va en bautatunika i gröngulblommigt mönster? Det va ju bra att den kom till användning! Tyget va lite för "tätt" att ha som tunika för mig som är lite väl varmlivad :) så den hamnade på kupan när det rensades i garderoben!

  SvaraRadera
 5. Här har du en som är inne och "tjuvläser" ;-). Vilken fin blogg du har förresten.

  SvaraRadera
 6. visst går tiden fort! men fina fodral har du hunnit med!

  SvaraRadera
 7. Ja visst är det jag :D Vad trevligt att du hittat till min lilla blogg :)

  Och du är lika duktig som alltid, imponerad av allt du lyckas sy ihop! Är det något jag aldrig varit bra på är det att sy, sticka och virka, tyvärr! Speciellt när man ser alla dina fina skapelser!

  Ha en toppen dag! Kram

  SvaraRadera
 8. Jag såg det. Fasiken vad trist, det var nog bilder som jag inte sparat någonstans :(

  Vad duktig du är! Riktigt imponerande! =)

  SvaraRadera
 9. Tack så mycket Malin för din titt inne hos mig! Så roligt att ni har hittat till Strömnäs, vart då? Stämmer bra att vi ska bli svartuddingar, känns galet kul med hus! Och då kommer väl våra 11:or att hamna i samma klass? Kram från mig!

  SvaraRadera
 10. Njae, men man höjer så pass lite för varje betyg man läser upp så för att höja så mkt som man vill så måste man läsa upp en massa betyg, annars ger det ingenting. Suck!

  SvaraRadera
 11. Vad många fina!
  Hoppas allt är bra!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 12. Dö nöggest ju ge pojken nalta socker! =) Skämt och sido, TV-kalender är lika bra. Bättre tom! Har du sett kalendern på TV? Det har inte jag..Jag har däremot hört att den är bra.

  SvaraRadera
 13. Hej hej!:)

  Rackarns så fina fodral, jag får cravings efter det med ugglorna som sitter på grenarna..men de var sålda :( Går det att beställa? Eller kan man "paxa" ett ugglefodral till nästa gång? Älskar allt av ugglor!! :)

  Hoppas att allt är toppenfint med dig/er!
  Kram

  SvaraRadera
 14. Men du som redan har så långt hår, du måste ju ha ändå ner till fötterna nu!?

  SvaraRadera
 15. Du är helt fantastisk på allt du gör, pocketfodral, mössor, vantar, barn, mamma, fru, dotter och dessutom vara världens mest omtänksamma och bästaste syster!!! Älskar dig! Du är helt enkelt bäst! :) puss

  SvaraRadera
 16. Det blir valnöt!
  Sängen ska bli VIT. En stor VIT matta ska köpas. En stor VIT taklampa ska vi ha. Och mycket annat som är VITT. Så jag tror att det blir ett lagomt mörkt rum med alla dessa detaljer. För mörkt vill jag ju att det ska vara, dock inte becksvart! =)

  GOD JUL på er!!

  SvaraRadera
 17. Hej!
  Kul med tygbit, jag ska till skolan bredvid dig ikväll. kikar in om du är hemma då.

  SvaraRadera

Tack söta du!