lördag, februari 07, 2009

Fortfarande inte friska...

Sambon ligger fortfarande och jacob har inte fått behålla maten en hel dag än... Jag har vågat äta macka och proviva så jag är iaf piggast :) Men det blir ingen tid vid symaskinen riktigt än.. tvätthögARNA betas av sakta men säkert i våran lilla skruttmaskin som läcker och omvarannat inte centrifugerar och tömmer... men idag har vi äntligen tvättid i stortvättstugan :) så här ska tvättas! (Även flodhästtygerna från Jofotex som har kommit... förhandsbokade dem innan köpstoppet ;)
Sen har jag fått ett pekfinger (himla tråkigt, för jag känner mig lite oförtjänt av det)?! Av Hugolle som är besviken för att hon inte fått någon PIF present... ledsen att jag inte hunnit med det men jag kan upplysa frun om att jag har 365 dagar på mig och att jag ABSOLUT inte försöker smita undan! Den kommer när du minst anar det (?) Nja.. inom ett halvår.... ;)
Hejs!

2 kommentarer:

  1. Hej tjej! Ber om ursäkt även här då jag missat att man hade 365 dagar på sig... Pekfingret är infällt. Förlåt!!

    SvaraRadera
  2. Tvättmaskinstips!
    Vår maskin betedde sig så där en hel evighet innan jag kom på att kolla nålfiltret, och se! Där satt en hel strumpa fast! Och sen fungerade den så fint igen!

    Hoppas ni snart mår riktigt bra allihop!

    SvaraRadera

Tack söta du!