måndag, februari 16, 2009

Ledtrådsdax!

Har en del grejjer på gång innan jag ska börja med vårswapen, men planer har jag! :) Fast efter noggrann läsning av min hemlis blogg gick mina planer i kras litegrann... Jag hade tänkt göra en grej i ett tyg som hon (ja för det är en hon(!)) redan hade... Utan det tyget blev grejjen lite meningslös så det slutas ut! Min mottagare har ganska mycket tyg tror jag ;) Undrar om hon har lika kallt som vi har just nu -19,7? Inte helt omöjligt men jag tror inte det...

6 kommentarer:

 1. Kära kära Mallaching. Jag kunde nog inte fått ett mer rätt paket. Väskan är fantastisk och MYCKET passande en Klockarmamma. Tygerna är också fina och jag gillar panda tyget alldeles särskilt. STORT TACK!!!!! och mycket tyg var det.....
  /klockarbarn

  SvaraRadera
 2. Å va roligt att du gillade paketet! Jag behöver kanske inte förklara så mycket... tygerna talar ju för sig själva ;) men jag vet att du gillar regnbågstygerna och detta var vad jag hade i den stilen :) Väskan var min egen personliga favorit av de jag gjort :)

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Det här blir helt ot i förhållande till inlägget *ler*. Du kunde kanske avvara några storlekslappar i stl 98? Har du hittat dem? Och är det fortfarande aktuellt ;-)?
  Maila mig gärna i så fall:
  marine.brunius[snabela]telia.com

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Håller du på med pyssel?
  Ja, det är en Hannatapet som syns på en av lådorna i minibyrån. En bit av ett tapetprov bara...

  SvaraRadera
 5. Åh vad kul med en till i som ska gifta sig och gå ner i vikt :) Ser att våra barn är ungefär lika gamla också. Jag har tidigare testat Gi några ggr men det blir för dyrt för oss, eller så är det bara en undanflykt, men nu jäklar SKA det hända något, har även blivit erbjuden en magsäcksoperation men jag vill verkligen klara detta själv. Lycka till!!

  SvaraRadera
 6. Närå, det var inte jag som budade över dig. Detta har jag hittat på ett helt annat ställe men det blev inte billigt.... Ebay har jag inte vågat kika på efter tyger faktiskt... Gissar att det finns MASSOR!!!!

  SvaraRadera

Tack söta du!