torsdag, april 15, 2010

Tapet igen... och lappar!

Nu är köksväggen blommig och fin och prydd av en "ny" stringhylla med sötsaker i :)Det känns riktigt somrigt här nu fastän snön ligger kvar utanför fönstret :)Idag kom äntligen lapparna som jag beställt via Etsy i höstas. Allt blev inte riktigt klart och vi var mitt uppe i flytt, inget internet och så vidare så efter jul gjordes justeringar och sen hade fabriken tydligen stängt ett tag och nu är dom här :) Jag har ju inte direkt haft sååå mycket att sy fast dom på så sprolla roll :) Fina blev de ialla fall, eller vad tycker ni?


7 kommentarer:

 1. När jag ser din grönblommiga vägg så måste jag bara berätta att lilla G fortfarande i vår kan använda sin grön/bruna Mallachingjacka som vi fick i fjol! Kul!

  SvaraRadera
 2. Ja lapparna blev riktigt fina. Även köksvägen med stringhyllan blev supersnyggt!

  SvaraRadera
 3. det är uppenbarligen något fel på mitt djupseende (eller vad det nu kan heta. Jag ser nämligen inte vad bilden på lapparna föreställer :-O
  Skyller på att jag faktiskt är astigmatiskt och därmed har lite problem med sådant där *S*

  SvaraRadera
 4. jag ser inte heller ? men skulle vilja veta hur man kan betälla och pris osv
  Heja Mallaching, hoppas allt väl!

  SvaraRadera
 5. Heimlaga:

  Åååh va roligt!

  Roblin och mullemoose:

  Hihi ja va lite rädd för att det kunde bli svårt att se.... Det är en bild på min son med en stor grön tutte i munnen :)

  mullemoose:

  klicka på länken "Etsy" under bilden så kommer du till försäljaren "wordwidelabel". Jag betalade redan i höstas så jag kommer inte riktigt ihåg... Tror det var kring 45 dollar + frakt... för ca 300 st.. har inte kontrollräknat dom dock :)

  SvaraRadera
 6. Helt underbar tapet, och stringhyllan håller och kommer att hålla i flera hundra år till =)

  SvaraRadera

Tack söta du!