måndag, maj 03, 2010

Knappar, Grease och lite annat...Jag och mamma åkte ner till Stockholm förr förra helgen. Vi trotsade dunderförkylningar och askmoln för att få träffa min syster Ida och hennes Clint, shoppa lite och såklart! - Se duktiga svägerskan i hennes sista föreställning med Grease på Göta lejon.
Kikade efter lite tyger på myrorna i skärholmen men det blev bara ett gäng dyra knappar som följde med hem... inte så illa det heller :)


Det har kommit till en matchande pall i köket. "Bekväm" från IKEA fick lite vit färg, tapet och sen några lager lack på sig för att klara Jacobs besök i diskhon.


Måste ju visa vilken fin bettskena jag gjort på mitt jobb för ett litet tag sen - en grön!
Jag är tandtekniker på dagarna :)

Men, jag har faktiskt sytt åxå :) Ett par gamla, supersköna, mjuka jeans som varit mina favvisar lite för länge nu. Har fått nytt liv som muddbyxor i strl 98 med svart mudd i midjan och vid fötterna. Dom blev liiite stora live men hittills har han ju vuxit i ganska rask takt så det dröjer nog inte så länge innan dessa också är för korta ;)Har även hunnit med en liten beställning av en medmamma som väntade på syskonbarn. Det blev en body med kuvertöppning i mjuk trikå som jag hittade för längesen på kupan. Och vita velourmuddisar, båda i strl 62/68.4 kommentarer:

 1. ooh, jag gillar bettskenan!

  SvaraRadera
 2. Jättefina kläder och riktigt schysst att kunna matcha med bettskenan :-)

  SvaraRadera
 3. min är blå, med glitter

  om din syster nyligen flyttat till Sörmland träffade jag henne vid majbrasan

  SvaraRadera

Tack söta du!